Kontaktiraj nas

TEL: + 86-576-86089873
Faks: + 86-576-85062320
E-mail: sales@zjaike.com
Hangzhou Tvornica: NO.7,22nd St., Xiasha, Hangzhou, Zhejiang
Taizhou Tvornica: Yong'an industrijska zona, Taizhou, Zhejiang

Dom > Slučajevi

Slučajevi

Kao profesionalni proizvođač sa bogatim iskustvom za više od 24 godine, AIKE širok asortiman proizvoda uključuje mlaznu sušilicu za ruku, sušilicu za ruke za ruke, sušač za ruke od nehrđajućeg čelika i mali sušač za ruke i razne elektronske komponente za sušenje ruku. AIKE razvojni tim je posvećen integraciji najnovijih tehnoloških i dizajnerskih inovacija koristeći samo najkvalitetnije materijale kako bi se osiguralo potpuno zadovoljstvo korisnika. Slučajevi prijave su:


Projekat međunarodne velike saradnje: 2012 Olimpijske igre u Londonu


Olimpijske igre su najuticajniji sportski događaj u svijetu i jedna od najvažnijih aktivnosti u svijetu. 2012 Olimpijske igre u Londonu su označile marku za sušenje ruku --- AIKE sušač za ruke (AK2006H).


2012 London Olympic Games.jpg


Stanice, aerodromi i druga javna mjesta: Zračna luka Ningbo


Aerodrom Ningbo u skladu sa prioritetom sigurnosti, principima razvoja izvrsnosti usluga za putnike, vlasnike tereta, aviokompanije, prisustvo jedinica za pružanje vrhunske zaštite. Higijena i okoliš su izuzetno važni na aerodromu. Kao visoka tehnologija, visokokvalitetni zastupnik, brend AIKE sušača za ruke ima vrlo visoku učestalost upotrebe u glavnom aerodromu u Kini.


Ningbo Airport.jpg


Hospital


Zbog bolnica je mjesto gdje je čistoća bitna, automatski sušači za ruke su također iznimno higijenski s mnogim modelima, uključujući tehnologiju koja sprečava rast bakterija i plijesni. AK2030 pomaže bolnicama da lakše opterećuju životnu sredinu više od 20 godina! Znamo da svaki bolnički toalet ima različite zahtjeve u pogledu dizajna i primjene, stoga postoji niz energetski učinkovitih higijenskih sušača za ruke koje možete izabrati, kao što je AK2006H, AK2070, koji omogućuju vašem objektu da odabere sušače za ruke s pravim protokom zraka, zvukom i energijom. nivoa za vaš objekat.


Hospital.jpg


Škola


AK2900 je odličan za škole jer nudi mogućnosti prilagođavanja zvuka i protoka vazduha kako bi se njegova jačina svela na minimum, tako da ne ometa performanse učionice. Štaviše, zbog toga će ostvariti uštede u ekonomskom i ekološkom smislu, tako da će škole imati koristi i od AIKE sušača za ruke. Prebacivanje sa papirnatih ručnika na energetski efikasne sušare za ruke omogućava školama da sačuvaju potrošnju energije, smanje na otpad i sačuvaju stabla, a istovremeno uče učenike o vrijednosti vaše misije održivosti.


School.jpg


Velika izložbena sala: izložbena dvorana Kantonalnog sajma


Sajam kantonskog sajma (Kineski sajam za uvoz i izvoz) uspješno se održava već više od 60 godina, što je sveobuhvatan međunarodni trgovinski događaj s najdužom poviješću, najvećom razmjerom, najvećom raznolikošću robe i najboljim rezultatima transakcija u Kini. Suradnja između AIKE sušila za ruke i Kantonskog sajma već dugi niz godina, određena je dobavljačima Kantonalnog sajma u 2015. i 2017. godini, kako bi se obezbijedilo 370 sušilica ruku za izložbeni prostor kantonskog sajma (izložbena dvorana Pazhou). Dovedite zdravo i udobno iskustvo suhih ruku stotinama miliona ljudi svake godine.


Canton Fair.jpg


Lanac restorana: KFC


KFC je ušla u kinesko tržište više od decenije, u tako visoko konkurentnoj industriji brze hrane, koja je zadržala snažan zamah razvoja. Precizna usluga je važan razlog što je KFC nepobjediv. Kad god odrasli ili djeca imaju osjećaj doma. Kako bi se povećala udobnost za kupca, AIKE sušači ruku (AK2630T) u toaletima.


KFC.jpg


Star Hoteli: Šangaj Hilton hotel


Hilton, vodeći svjetski hotelski lanac, za cilj je stvoriti "luksuzno" udobno iskustvo. Šangaj Hilton Hotel strogim zahtjevima detalja svuda, sa najsuvremenijim namještajem, potpuno funkcionalnom kuhinjom, modernim aparatima i AIKE proizvodima marke: AK2030.


Hilton Hotel.jpg


Glavni projekat saradnje: 2022 Stadion azijskih igara


Azijske igre su najveće sveobuhvatne igre u Aziji, u procesu apliciranja za Azijske igre, Hangzhou je iznio koncept "zelenog, inteligentnog, štedljivog i civilizovanog", i to je ono na što se AIKE sušač za ruke pridržava. Kao kompanija posvećena razvoju brze sušare za ruke, AIKE automatski električni sušači ruku u potpunosti objedinjuju karakteristike "zaštite okoliša" i "inteligencije". Nakon žestoke konkurencije, AIKE sušač za ruke je izabran kao službena mašina za sušenje ruku za Azijske igre 2022. godine u Hangzhou olimpijskom sportskom centru, glavnom stadionu Azijskih igara.


2022 Asian Games Stadium.jpg


Restoran


Transformacija koja se dešavala u mnogim modernim restoranima u dizajnu tokom protekle decenije, toalet je postao područje koje i dalje sve više privlači pažnju, a okruženje i stil toaleta u restoranu često su povezani sa iskustvom kupca. Pažljivo dizajnirane sanitarije će imati pozitivan uticaj na poslovni restoran, a sušač za ruke je jednostavan i jeftin način za ažuriranje izgleda toaleta. Štaviše, kao što su AK2800 sušači za ruke od nehrđajućeg čelika mogu poboljšati okoliš u kupatilu jer ne uzrokuju začepljenje kante za smeće i pomažu u rješavanju problema koje papirni ručnici ne mogu riješiti.


Restaurant.jpg