Контактирајте нас

ТЕЛЕФОН: + 86-576-86089873
Факс: + 86-576-85062320
Е-маил: салес@зјаике.цом
Хангжу Фабрика: НО.7,22нд Ст., Ксиасха, Хангзхоу, Зхејианг
Фабрика Таизхоу: Индустријска зона Ионг'ан, Таизхоу, Зхејианг

Dom > Случајеви

Случајеви

Као професионални произвођач са богатим искуством већ више од 24 године, АИКЕ широк асортиман производа укључује сушач за руке, сушилицу за ваздух, сушилицу за руке од нерђајућег челика и мали сушач за руке и разне електронске компоненте за сушење руку. Развојни тим АИКЕ посвећен је интеграцији најновијих технолошких и дизајнерских иновација користећи само врхунске материјале како би осигурали задовољство купаца. Примери пријаве су следећи:


Пројекат међународне велике сарадње: Олимпијске игре у Лондону 2012. године


Олимпијске игре су најутицајнији спортски догађаји на свијету и једна од најважнијих активности на свијету. 2012 Лондонске олимпијске игре означиле су набавку бренд ручног сушара --- АИКЕ сушара за руке (АК2006Х).


2012 London Olympic Games.jpg


Станице, аеродроми и друга јавна места: Аеродром Нингбо


Аеродром Нингбо у складу са приоритетом сигурности, принципима развоја услуге за изврсност путника, власника терета, авио превозника, присуство јединица за пружање супериорне заштите. Хигијена и животна средина су изузетно важни на аеродрому. Као високи технолошки заступник високог квалитета, бренд АИКЕ ручног сушача има веома високу фреквенцију коришћења на главном аеродрому у Кини.


Ningbo Airport.jpg


Болница


Захваљујући болницама је место где је чистоћа важна, аутоматске сушилице за руке су такође изузетно хигијенске са многим моделима укључујући технологију која спречава раст бактерија и плесни. АК2030 помаже болницама да олакшају своје оптерећење животној средини више од 20 година! Знамо да сваки болнички тоалет има различите захтеве за дизајном и апликацијом, стога постоји низ енергетски ефикасних хигијенских сушара за руке на које можете одабрати, као што је АК2006Х, АК2070, омогућавајући вашем објекту да изаберу ручне сушаче са правилним протоком ваздуха, звуком и енергијом нивоа за ваш објекат.


Hospital.jpg


Школа


АК2900 је одлично погодан за школе јер нуди прилагодљиве карактеристике звука и протока ваздуха како би задржао њену запремину на минимуму, тако да неће ометати перформансе у учионици. Штавише, због тога ће се остварити уштеде економске и еколошке, тако да ће школе такође имати користи од сушача за руке АИКЕ. Прелазак са папирних пешкира на енергетски ефикасне ручне сушаре омогућава школама да штеде потрошњу енергије, смањују количину отпада и уштеде дрвеће, а такође подучавају ученике вредности ваше одрживе мисије.


School.jpg


Велика изложбена дворана: изложбена сала Кантона


Сајам кантона (Сајам увоза и извоза робе у Кини) успјешно се одржава већ више од 60 година, што је свеобухватан међународни догађај са најдужом историјом, највећи обим, највећи разноврсни производ и најбољи резултати трансакције у Кини. Сарадња између сушара за руке АИКЕ и кантонског сајма већ дуги низ година била је означена за добављаче Сајма кантона у периоду од 2015. до 2017. године, како би се обезбедили 370 сушара за руке за изложбену сали Кантонског сајма (Пазхоу Екхибитион Халл). Донесите здраву и удобну суху руку до стотина милиона људи сваке године.


Canton Fair.jpg


Ресторан ланца: КФЦ


КФЦ је ушла на кинеско тржиште више од деценија, у тако високо конкурентној индустрији услуга брзе хране, задржала је снажан замах развоја. Предузетни сервис је важан разлог због ког је КФЦ непобедив. Кад год су одрасли или дјеца, сви имају домаћи осећај. Да би повећали удобност купаца, обезбеђени су ручни сушачи АИКЕ (АК2630Т) у тоалетима.


KFC.jpg


Хотели: Шангај Хилтон хотел


Хилтон, водећи светски ланац хотела, створио је "кућни" луксузни комфоран доживљај као циљ. Шангај Хилтон Хотел строги захтеви детаља свуда, са најсавременијим намештајем, потпуно функционалном кухињом, модерним уређајима и производима АИКЕ бренда: АК2030.


Hilton Hotel.jpg


Главни пројекат сарадње: 2022 Стадион азијских игара


Азијске игре су највеће свеобухватне игре у Азији, у процесу подношења пријава за Азијске игре, Хангзхоу је представио концепт "зелене, интелигентне, штедљивог и цивилизованог", и то је оно што се АИКЕ ручни сушач придржава. Као компанија посвећена развоју брзе сушаре за руке, АИКЕ аутоматски електрични сушачи за руке у потпуности представљају карактеристике "заштите животне средине" и "интелигенције". Након жестоке конкуренције, АИКЕ сушилица за руке је изабрана као службена машина за сушење руку за 2022 азијске игре у Хангзхоу олимпијском спортском центру, главном стадиону Азијских игара.


2022 Asian Games Stadium.jpg


Ресторан


Трансформација која се одвијала у многим модерним ресторанима унутар дизајна у протеклој деценији, тоалет је постао подручје које наставља да све више привлачи пажњу, а окружење и стил тоалета ресторана често су повезани са искуством купаца. Пажљиво дизајниране умиваоници ће имати позитиван утицај на пословање ресторана, а сушилица за руке је једноставан и јефтин начин да се ажурира изглед купатила. Штавише, као и сушилице за руке од нерђајућег челика АК2800 могу побољшати окружење умиваоника јер не изазивају запушавање канте за смеће и помажу у решавању проблема који папирни пешкири не могу да реше.


Restaurant.jpg